Get Adobe Flash player


CHERNIVITBANNER

1 юни в Черни Вит

Празник изненада по случай денят на детето беше организиран от кметството и читалището в с. Черни Вит. през 2013г.

Тържеството беше под надслов „За децата на Черни Вит”. Със същото лого беше направена красива и много вкусна торта – дарение от Община Тетевен.

Натуралните сокчета бяха дарение от леля Валка и чичо Генчо, собственици на хранителен магазин в селото. Книжки за най – малките бяха дарени от „ALL 4 beby”- гр. Тетевен. Плюшени играчки за малчуганите лично дари кмета на селото Цветослава Христова. Всички деца участващи в празника получиха красиви цветни грамоти, направени специално от секретаря на читалището Петя Василева. Също получиха пъзели с любими детски приказки или спортни коли (в зависимост от възрастта), които бяха закупени от дарения и от Кметство Черни Вит.

            Празника премина с много музика, балони, смях и веселие. На децата бяха предложени различни развлечения – танци, игра на ластик, рисуване, гатанки, състезания по бягане – изобщо като на празник.

            Най-важното за организаторите на празника в лицето на кмета на селото и секретаря на читалището бе: „ Да видят усмивки по лицата и щастие в очите на нашите деца – ДЕЦАТА НА ЧЕРНИ ВИТ, защото те са нашето бъдеще. Пожелават им да бъдат  здрави и винаги усмихнати!

            Благодарности на майките, които се включиха в подготовката на празника.

            Специални благодарности на спонсорите!

Comments are closed.